MEMPERBAIKI KESIHATAN ANDA!

Assalamualaikum semua!

Bagaimanakah tahap kesihatan anda sekarang? Terfikirkah anda akan tahap kesihatan anda? Persoalan ini penting kerana mengetahui tahap kesihatan anda, dapat menjadikan anda lebih sihat. Melakukan analisa kesihatan dari masa ke semasa akan menolong mencari penyelesaian pantas sebelum keadaan kesihatan anda menjadi kritikal.

Jom semak sekarang!

Seringkali kita keliru akan perbezaan antara simptom kekurangan nutrient dengan penyakit sebenar. Simptom-simptom berikut adalah disebabkan oleh nutrisi yang tidak seimbang dan gaya hidup yang kurang baik seperti merokok, pengambilan alkohol dan kurang senaman.

Program kesedaran diri Shaklee adalah program dimana kita ingin masyarakat mengambil berat tentang tahap kesihatan mereka agar mereka tahu setiap simptom yang mereka alami adalah akibat daripada kekurangan zat atau vitamin yang diperlukan oleh badan.

Jadi kesedaran awal ini dapat mencegah daripada penyakit yang lebih merbahaya ini kerana penyakit yang merbahaya itu datang dari kekurangan vitamin yang diperlukan oleh tubuh dan ia menggangu proses sistem badan normal.

Jika anda ingin tahu dengan lebih lanjut boleh PM atau hubungi saya atau pergilah berjumpa dengan pakar kesihatan berdekatan anda sekarang. Mencegah itu lebih baik dari merawat.

* These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui:

PM FB : Nurazah Fathirah
Email yahoo : fathirah_solehah@yahoo.com
Call/SMS : 013-6044870

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s